Produkten
Varenkamp & Jansen Automatisering is gespecialiseerd in de ontwikkeling en verkoop van software voor het midden- en kleinbedrijf. Naast VJA Kassa backoffice software en VJA POS frontoffice software voor winkelautomatisering, ontwikkeld Varenkamp & Jansen Automatisering ook software voor relatiebeheer en documentenbeheer (VJA CRM) en verkoop en logistiekbeheer (VJA Verkoop).

 

Partners in automatisering
Voor Varenkamp & Jansen Automatisering staat service en klantgerichtheid voorop. Voor een goede service verlening door heel Nederland maakt Varenkamp & Jansen Automatisering gebruik van regionale hardware dealers. Deze hardware dealers leveren en installeren alle benodigde apparatuur en bieden snelle service bij eventuele hardware problemen. In overleg is het natuurlijk ook mogelijk om de benodigde hardware bij uw lokale dealer aan te schaffen.

 

Winkelautomatisering op maat
VJA Kassa kent een zeer compleet basispakket waarbinnen de belangrijkste functionaliteit voor het managen van uw winkelbedrijf is samengebracht. Het basispakket bevat de complete functionaliteit voor het aansturen van één of meer kasregisters, het beheren van artikelen en het raadplegen van omzetgegevens. Het basispakket kan, door middel van losse modules, naar eigen inzicht worden uitgebreid, zodat VJA Kassa nog beter bij uw organisatie aansluit. Alle modules zijn volledig binnen het pakket geïntegreerd zodat u vanuit één omgeving al uw bedrijfstaken kunt uitvoeren.

 

Voor elke branche een oplossing
De software van Varenkamp & Jansen Automatisering richt zich alleen op retail bedrijven, catering en kantoren. De software van Varenkamp & Jansen Automatisering is geschikt voor elke branche die aan het bovenstaande criterium voldoet, van drogisterij tot kledingzaak en van supermarkt tot rijwielshop, voor iedere branche biedt Varenkamp & Jansen Automatisering de oplossing.


Software pakketten
VJA Kassa VJA Kassa 2.0 backoffice
VJA POS VJA POS 2.0 frontoffice
VJA Kiosk VJA Kiosk 2.0 zelfbediening
VJA Mobile VJA Mobile 2.0 handheld
Modules
Artikelen & reclamefolders
Magazijnen & leveranciers
Kleuren & matenbalken
Omzetten duidelijk in beeld
Voorraad onder controle
Klanten loyaliteit & verkoop
Relaties & documenten
Internet en webshop
Kassa en filiaal beheer
Rapportage en etiketten
Museumkaart & reserveren
Overige
Prijslijst software & modules
Leverancier conversies
Koppelingen externe software
Voorwaarden & contracten
Brochures