Koppeling VVV Kaart
De VVV Cadeaukaart, die de oude VVV Cadeaubon vervangt, is vanaf vandaag gekoppeld aan VJA POS. U kunt binnen de software van VJA zowel VVV Cadeaukaart verkopen als verzilveren, neem contact op voor meer informatie.
Certificering CCV Vx820 ITS
De nieuwste CCV pin terminal, de CCV Vx820 ITS, is vanaf vandaag te koppelen aan VJA POS. De CCV Vx820 ITS is volledig geïntegreerd binnen VJA POS en kan naast de normale pin transacties ook voor contactloos betalen en voor retour pinnen worden gebruikt.
Certificering IPP350
Naast de reeds bestaande pin koppeling aan QE, CCV en Hypercom pin apparaten is er nu ook een koppeling aan de IPP350 van paqar/payplaza. De IPP350 is een lichtgewicht pinautomaat en de perfecte terminal voor binnen een geïntegreerde kassa omgeving. De koppeling met de IPP350 is volledig geintegreerd met VJA POS, de transactie gegevens worden op de kassabon afgedrukt.
Evers kassasystemen met VJA Software op RTL 7
Op zondag 7 april was onze partner Evers Kassasystemen in beeld bij het programma Ondermend Nederland van RTL. Getoond werden o.a. onze nieuwste ontwikkelingen zoals cashless betalen met payter en slim betalen met je mobiel.

Bekijk de hele uitzending op RTL gemist.

Slim betalen met de MyOrder app
Met de POS software van VJA kunt u direct afrekenen met de my order app op uw mobiel, meer informatie op www.slim-betalen.com.
Museumkaart met barcode
Museumkaart koppeling De museum- kaart koppeling is omgebouwd van een offline magneetstrip koppeling naar een online barcode koppeling, De Fraeylemaborg en het Watersnood museum zijn de eerste klanten die van de nieuwe koppeling gebruik maken.

Cashless betalen
De Point of Sale software kan nu worden uitgebreid met de cashless betaal oplossing van payter. Betaal met je mobiele telefoon of een minitix tag.
Zelfbediening in Deventer Ziekenhuis
Het Deventer Ziekenhuis heeft vandaag de VJA Kiosk zelfbedieningskassa in gebruik genomen. Binnen het restaurant kunnen personeelsleden zelf hun producten op een touch terminal registreren en afrekenen via de mifare pas of de chipknip.
Koppeling Casio QT series
Vanaf vandaag is er een koppeling beschikbaar tussen de VJA backoffice software en de touch kassa's van Casio. Zowel de QT-6000 als de opvolgers de QT-6100/éQT-6600 kunnen doormiddel van ip-adres worden benaderd. De koppeling richt op de scanning functionaliteit van de QT, artikelen, rapportages, statiegeld, mix-match, personeel, schermen en bonteksten worden vanuit de backoffice beheerd.
Koppeling museumkaart
Het Watersnoodmuseum in Ouwerkerk is in april begonnen met onze museumkaart koppeling. Bezoekers met een museumkaart kunnen bij de entree hun kaart scannen. Aan het einde van de maand wordt het kaartgebruik gerapporteerd naar de Stichting Museum Jaarkaart.
Certificering Banksys XENTA
Na de Xion is vandaag ook de Banksys XENTA gecertificeerd. De XENTA is een betaalautomaat die alle betaalkaarten leest en onbeperkt uitbreidbaar is. De XENTA is standaard uitgerust met een analoge (PSTN) en een ethernetpoort (TCP/IP) en kan naar keuze communiceren. De XENTA betaalautomaten kunnen snel en gemakkelijk worden aangepast aan nieuwe ontwikkelingen en toepassingen.
Certificering C-Zam Xion
Voor het werken met een chip en smartcard oplossing heeft VJA een koppeling met de C-Zam Xion gerealiseerd.De koppeling met de C-Zam Xion is volledig geintegreerd met VJA POS, de transactie gegevens worden op de kassabon afgedrukt.

UNA Hypermarkt wordt op zaterdag 28 juni feestelijk geopend, de hypermarkt is voorzien van VJA afreken- en backoffice software!

 

SoLow de winkelketen met de slogan "Wij maken winkelen leuk", heeft zijn 15e winkel met VJA software geopend. www.so-low.nl

 

Museum Menkemaborg in Uithuizen is het achtste museum dat met onze museumkaart koppeling gaat werken

 

Speciaalzaak Simon specialist in ondermode, lingerie, nachtmode en badmode uit Goes kiest voor VJA POS

 

Stretch heeft de VJA Kassa backoffice software uitgebreid met onze webshop koppeling: www.stretchfashion.net

 

Van de Reepe schoenmode in Goes heeft gekozen voor de VJA POS oplossing